Skip to main content

E-ZY Learning maakt online leren echt boeiend

Is het louter toeval dat maar liefst zeventig procent van alle mensen die aan een online cursus begint uiteindelijk de handdoek in de ring gooit en de opleiding nooit afmaakt?

Jammer genoeg niet. Want, net datgene wat online leren zo interessant maakt, blijkt tegelijk ook dé valkuil bij deze leermethode. Je bepaalt zelf wanneer en waar je studeert en zo loert het gevaar van uitstel dat uiteindelijk afstel zal worden altijd om de hoek.

OVERAL EN ALTIJD BIJ DE HAND

Welke cursus je ook volgt, aan welke opleiding je ook wil beginnen, we weten allemaal dat wie zijn of haar leerstof het vaakst herhaalt ook het meeste ervan zal kunnen onthouden. Herhalen wordt echter moeilijk als je pas na een drukke werkdag achter je computer kan gaan zitten of moet wachten tot de kinderen in bed liggen eer je in je cursus in kan loggen. Daarom heeft E-ZY learning een app ontwikkeld die je simpelweg altijd en overal bij de hand hebt. Een half uurtje leren tijdens je treinrit van en naar het werk? Geen probleem. Je lunchtijd gebruiken om nog wat leerstof te herhalen? Alles wat je nodig hebt vindt je op de app die op je smartphone staat.

IN JE EIGEN TEMPO NAAR DE EINDSTREEP

Vrijwel iedereen die aan een online cursus begint, is in het begin zo enthousiast dat het eerste deel van de leerstof er aan een recordtempo wordt doorgejaagd. Maar, haast en spoed zijn ook hier maar zelden goed. Wie te snel gaat, put niet alleen zichzelf uit, maar steekt meestal veel te weinig van de cursus op. Daarom biedt E-ZY learning je alles aan in korte, overzichtelijke blokjes. Na elk blokje krijg je vragen en herhalingen aangeboden en pas wanneer het duidelijk is dat je dat deel van de leerstof echt beheerst, ga je weer een stapje verder. Want, vergeet niet: alleen met een goede fundering bouw je uiteindelijk een stevig huis.

JOUW PERSONAL TRAINER MAAKT HET GROTE VERSCHIL

Alleen is maar alleen en dat geldt zeker als je gaat studeren. Hoe aantrekkelijk het ook kan zijn om in je eentje aan de slag te gaan, soms heb je toch echt behoefte aan wat feedback of motivatie. En daar wacht bij E-ZY learning je persoonlijke trainer op jou. Heel eenvoudig en snel maak je een afspraak voor een online gesprek en leg je hem of haar uit hoever je staat, wat je al helemaal duidelijk is of waar je net toch nog mee worstelt. Aan de hand van die informatie zal je personal trainer de opleiding voor jou aanpassen op maat en op die manier dus nog persoonlijker maken. Je gaat dus bij E-ZY learning wel degelijk op eigen tempo vooruit, maar zonder ooit het gevoel te hebben dat je het helemaal alleen moet doen.

EEN WAAIER AAN MOGELIJKHEDEN

Of je nu graag op een slimmere en veiligere manier gebruik zou willen maken van de media, conceptueler wil leren denken of aan een basis training sales wil beginnen, bij E-ZY learning kan het allemaal. Het enige wat je nog te doen staat, is een kijkje gaan nemen in het online aanbod en je kan vandaag nog aan de slag. Ga ervoor en rondt met deze boeiende methode de cursus waarvoor jij hebt gekozen vlot én met plezier succesvol af.