Skip to main content

Perfecte samen­werking

Resultaten: anders dan andere (en beter)

Samen met Institute of MicroTraining uit Oostenrijk ontwikkelen wij software voor leeromgevingen. We maken daarbij gebruik van didactisch bewezen modellen om kennisoverdracht zo efficiënt mogelijk te maken.

Ons team van didactici en softwareontwikkelaars staat altijd klaar om mee te denken bij vragen over het leren en het borgen van kennis. Wij werken samen met partners die specialist zijn op hun (kennis)gebied, en die onze unieke didactische aanpak gebruiken om dit aan te bieden aan hun klanten.

Wij stellen met trots onze partners voor:

SkillMenu:

Klik – Leer – Klaar

SkillMenu is een leerconcept dat leren in de Logistiek en Transport laagdrempelig maakt. Onze kennis en ervaring zit verwerkt in de bijna 100 verschillende SkillMenu-microtrainingen. Hiermee kun jij aan de slag gaan met precies dát stukje dat je nodig hebt om beter te presteren. Zowel kennistrainingen, de hardskills, als trainingen gericht op persoonlijke en sociale ontwikkeling – de softskills. Zo kan iedereen, op operationeel en middenkader niveau, zich op een hele makkelijke manier ontwikkelen in kennis én kunde. En daarmee het plezier in je werk vergoten!

Klik Kies, koop en start meteen met jouw (micro-)training! Waar en wanneer je maar wilt; eenvoudig met de app. Leer Met een bewezen effectieve methode. Alleen dát wat je nodig hebt, dus geen overbodige kennis en kosten. Klaar In kleine stappen heb jij in 4-8 uur een MicroCredential behaald, officieel erkend volgens het NLQF.

Kiezen en combineren doe je op de Menukaart, zodat je precies jóuw persoonlijke leerwens kunt vervullen! Klik hier om alvast even te kijken: https://www.skillmenu.nl/download-menukaart/ En wil je weten hoe het in de praktijk gaat? Lees de ervaringen van Pieta Bekers; HR manager bij De Klok Logistics of van Kris Duijnstee, planner bij UTS Verkroost.

IVM

Safety opleidingen & adviesdiensten

Veiligheid creëren betekent ook zorgen voor een veilige werk- en leefomgeving. Wij helpen je daar graag bij, met advies en opleidingen voor jouw mensen. Zo maken we bijvoorbeeld samen met jou een RI&E en geven we trainingen om jouw bedrijfshulpverleners te ondersteunen in hun vakmanschap. 

IVM levert alle BHV- opleidingen en Trainingen (zowel incompany en naar wens ook op maat gemaakt), alle EHBO opleidingen en trainingen (Oranje Kruis) en o.a. de opleiding Beheerder Brandmeldinstallatie (NEN 2654-1:2018).

Met behulp van het E-ZY Learning microtraining concept is er een efficiënter nieuwe variant op e-learning. Onze lesmethodes blijven nog steeds blended. Deze lesmethode is bedoeld voor iedereen die digitale theorielessen, afsluitend met een toets wil of moet volgen. Je start met het doornemen van de theorie online en na succesvolle afronding neem je deel aan de praktijktraining. Omdat we de theorie niet of veel minder hoeven te behandelen kunnen we tijdens de praktijkdagen veel meer oefenen en voorbeelden bespreken.

Een voorbeeld;
De BHV-training op basis van microlearning start met online leren op je smartphone of laptop. Hier wordt alle theorie behandeld die nodig is voor je examen maar ook voor de praktijkdag die daarop volgt.
Na de praktijkdag houden wij jouw kennis op peil met de leerapp. Bovendien krijg je als cursist 5 keer per jaar een online opfrisprogramma aangeboden in de vorm van vragen, antwoorden en uitleg.

Care for Performance

C4P is een enthousiaste en groeiende organisatie die haar klanten adviseert en praktisch ondersteunt rond Governance, Riskmanagement & Compliance en Finance. We doen dat op projectbasis, waarbij we vanuit elke discipline opdrachtgevers helpen bij vraagstukken, analyses en implementaties. Ter ondersteuning kunnen we gebruik maken van onze opleidingen en praktische tooling. C4P wil de verbindende schakel zijn tussen een organisatie en haar professionals met als doel om maximale prestatie te realiseren. Dit wordt bereikt door specifieke klantvraagstukken te inventariseren en te doorgronden. We bekijken daarbij de huidige status binnen de organisatie en hoe vraagstuk(ken) efficiënt en pragmatisch beantwoord kunnen worden, gericht op optimaal effect.

De primaire en dagelijkse bedrijfsprocessen bij onze opdrachtgever staan hierbij centraal. C4P kan hierbij helpen op:

Strategisch niveau, met zowel adviestrajecten als in de uitvoering (detacheren) Tactisch niveau, met zowel adviestrajecten als in de uitvoering (detacheren)

Operationeel niveau, met zowel adviestrajecten als in de uitvoering (detacheren)

Anderzijds kijken we bij professionals en consultants niet alleen naar noodzakelijke inhoudelijke kennis, maar vooral ook naar competenties en capaciteiten, essentieel voor een specifieke functie. Hierbij staan de kwaliteiten, wensen en ambities van het individu centraal.

De projecten die we uitvoeren zijn dynamisch en vragen veel flexibiliteit en een continue ontwikkeling van zowel onze organisatie als van de organisatie van onze klant. Hiermee dus ook van de professionals die bij beide organisaties werken. Om de kennis en kunde van zowel onze medewerkers alsmede die van onze klanten, hebben we voor een innovatieve leeromgeving gezorgd in samenwerking met onze businesspartner E-ZY learning. Hierbij kunnen medewerkers op door hen gewenste tijden trainingen volgen vanaf elke gewenste locatie!

Door de hierboven genoemde uitgangspunten met elkaar te verbinden, is C4P van mening dat de juiste toegevoegde waarde voor zowel klant als professional gerealiseerd wordt!

OZD training

Arbomanagement = prestatiemanagement

De kennis en vaardigheden van uw medewerkers verhogen zorgt voor betere prestaties. OZD Training heeft diverse trainingen beschikbaar om de persoonlijke ontwikkeling en gezondheid van uw medewerkers te ondersteunen. Deze trainingen zijn gebouwd rondom een aantal thema’s:

  • Vitaliteit en gezondheid
  • Leiderschap en persoonlijke effectiviteit
  • Veiligheid
  • Verzuim en re-integratie

Door het volgen van de trainingen creëren we bewustwording en werkt een organisatie aan de duurzame inzetbaarheid van haar werknemers met een laag ziekteverzuim en een hoge arbeidsproductiviteit.

Verder hoort bij het thema Veiligheid de verplichte voorlichting die een werkgever dient te verstrekken aan haar medewerkers inzake de arbeidsrisico’s in het bedrijf (art. 8 Arbowet). Deze voorlichting kan door het gebruik van het digitale platform van Microtraining worden geborgd voor audits en inspecties.

De digitale trainingen kunnen worden gecombineerd met onze inspirerende en motiverende fysieke workshops en trainingen. Verder hebben wij diverse coachingsprogramma’s in ons aanbod. Denk hierbij aan leefstijl- en gezondheidsprogramma’s.

OZD Training is onderdeel van OZD Personeel. We bieden specialisten en begeleiding op het gebied van arbeid, inkomen en vitaliteit. Weten welke tak van OZD Personeel het beste past in uw situatie?

Voorspoedzorg

Voorspoedzorg is een dienst van DiaMediPort bv.

Door het inzetten van de mobiele diagnostische middelen van Voorspoedzorg kan een arts meer doen in minder tijd, daardoor blijft er meer tijd over voor die patiënten die daadwerkelijk fysiek gezien moeten worden. Ook de Zorg en de patiënten ervaren een dergelijke werkwijze als prettig. De zorg kan meer en sneller wat betekenen voor de patiënt, welke op hun beurt sneller duidelijkheid hebben en gerustgesteld kunnen worden. Doordat het gehele proces een kortere doorlooptijd heeft, kan er snellen worden begonnen met behandelen wat het herstel positief beïnvloed.

De druk op de spoedzorg neemt toe als gevolg van de toenemende vraag door vergrijzing, krapte op de arbeidsmarkt en financiële druk. Voorspoedzorg kan deze druk verminderen met haar innovatie hoogwaardige diagnostische middelen.

Resultaten zijn:

  • Voorkomen van onnodige spoedzorg;
  • Minder druk op de zorg;
  • Arts kan het werk efficiënter indelen en kan daardoor meer aandacht schenken aan de patiënten waar de situatie daarom vraagt;
  • Geen onnodige en kostbare reistijd;
  • Meer doen met hetzelfde budget door slimmer te werken.

Voorspoedzorg biedt voor al haar producten en diensten leermodules op basis van e-learning om het omgaan met en de bediening van de apparatuur eigen te maken. Dit doen wij samen met onze partner E-ZY Learning.

De producten en diensten van Voorspoedzorg zijn in verschillende samenstellingsvormen leverbaar.

&Gommer

Pensions Group

&Gommer Pensions Group is een onafhankelijk pensioenadvieskantoor in Tilburg en is dé expert als het gaat om HR-managers en OR-leden begeleiden naar een nieuwe pensioenregeling. De ervaren pensioenconsultants starten met een uitgebreide inventarisatie van de wensen en behoeften van de klant en zullen daarna aan de slag gaan met een advies naar een duurzame pensioenregeling welke past binnen het HR-beleid van de klant. De juridische kant tot en met overdracht en implementatie worden op een professionele en accurate wijze uitgevoerd door de specialisten van &Gommer Pensions Group. Tenslotte kunnen de pensioenconsultants de pensioencommunicatie naar de medewerkers verzorgen, zodat jij je als bedrijf kunt bezighouden met jouw corebusiness.

De Wet Toekomst Pensioenen zal naar verwachting ingaan per 2023 en heeft gevolgen voor iedereen. Daarbij rijst de vraag of een HR-manager of OR-lid voldoende kennis in huis heeft om de transitie naar de nieuwe wetgeving op zich te nemen. De pensioenquickscan (link opnemen) geeft je antwoord.

&Gommer Pensions Group heeft samen met E-zy Learning een digitale cursus samengesteld waarbij je wordt meegenomen in de ontwikkelingen op pensioengebied. De cursus zorgt ervoor dat jij een sterke gesprekspartner wordt aan de directietafel.