Skip to main content

Institute of MicroTraining

van IOM
naar E-ZY

E-ZY Learning

Van Institute of MicroTraining (IOM) naar E-ZY Learning

Waarom we onze naam, branding en huisstijl hebben veranderd naar E-ZY Learning?

Soms heb je wel eens het gevoel dat de vlag de lading niet goed dekt. Dat was bij ons eigenlijk ook het geval. In de gesprekken met klanten en mogelijke klanten kregen we meerdere malen te horen dat werken met onze software en onze mensen heel prettig en makkelijk is. En dat de wat stijve naam Institute of MicroTraining daar eigenlijk niet zo goed bij paste.

Hebben we dan niets meer met Institute of MicroTraining te maken? Jawel want de software tools en alles wat daarbij hoort komt nog steeds vanuit ons hoofdkantoor in Innsbruck. We hebben dus eigenlijk alles aangepast naar een wat meer bij ons passende huisstijl en werkwijze.

Onderstaand een kleine beschrijving van onze roots, waar we vandaan komen en waarom we zoveel weten over kennisoverdracht, borgen en meten.

Wie is Institute of MicroTraining?

Institute of Microtraining (IOM) is in 2010 gestart door Dieter Duftner in Innsbruck. IOM is ontstaan vanuit een initiatief van de Universiteiten van Wenen en Salzburg waar veel onderzoek is gedaan naar het optimaliseren van kennisoverdracht.

Inmiddels is Institute of Microtraining uitgegroeid tot een bloeiende organisatie met een hoofdkantoor in Innsbruck waar ongeveer 50 mensen werkzaam zijn. IOM is in meerdere landen in Europa vertegenwoordigd. Zo ook in Nederland. In de loop der jaren hebben we vele klanten mogen verwelkomen. We kunnen rustig stellen dat we inmiddels met behulp van de IOM app duizenden online werkinstructies en trainingen van onze klanten hebben mogen voorzien van de onze gegarandeerde kennisoverdracht methodiek.

Institute of Microtraining is toonaangevend op het gebied van bewezen effectieve kennisoverdracht. Het duurzaam overbrengen, vastleggen en borgen van kennis t.b.v. werkinstructies en trainingen is ons expertisegebied.

Onze klanten maken hiervoor gebruik van het IOM leer- en kennisplatform dat gebaseerd is op deze expertise. Met name het gebruikersgemak en de gegarandeerde kennisoverdracht wordt door de gebruikers als ‘uniek’ ervaren.

Waar maken wij het verschil?

Er is heel veel te koop op het gebied van online werkinstructies, kennisoverdracht, e-learning etc. Maar daar schiet je niets mee op als je niet zeker weet dat de beoogde informatie ook daadwerkelijk wordt gelezen en begrepen.

Met behulp onze didactische methode en de rapportages in het IOM-platform kunnen wij garanderen dat de noodzakelijke kennis t.b.v. werkinstructies en trainingen ook daadwerkelijk wordt begrepen en geborgd. Onze klanten zetten zelf eenvoudig de nieuwe werkinstructies en trainingen op het platform, de rest doet het systeem.