Skip to main content

Help ik maak mijn training niet af

Laten we eerlijk zijn, dit gevoel hebben we allemaal wel eens. Je bent bezig met een training maar op een of andere manier heb je niet de energie om er weer verder mee te gaan. Nou troost je, je bent echt niet de enige, maar liefst 70% van de trainingen worden niet afgemaakt.

Wie zegt dat het niet anders kan?

Eigenlijk vind je het fantastisch om iets nieuws te leren, mits de lesstof maar op een interessante en uitdagende manier wordt aangeboden. Dat is nou precies waar E-ZY-Learning voor zorgt. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. Leren wordt weer leuk. Nieuwsgierig hoe we dat doen? Lees dan verder.

Wat zeg je? Ik krijg mijn eigen trainer?

Alleen is maar alleen en dat geldt zeker als je gaat leren. Hoe aantrekkelijk het ook kan zijn om in je eentje aan de slag te gaan, soms heb je toch echt behoefte aan wat feedback of motivatie. En daar wacht bij E-ZY learning je persoonlijke trainer op jou. Je kiest voor een bepaald onderwerp en heel eenvoudig en snel maak je een afspraak voor een online gesprek. Samen met jouw trainer bepalen jullie wat bij jou past en maak je afspraken over het vervolg. Je gaat dus bij E-ZY learning wel degelijk op eigen tempo vooruit, maar je trainer helpt en je en zorgt ervoor dat je het af gaat maken deze keer.

Altijd en overal bij de hand

Leren is nu eenmaal ook oefenen en herhalen. Herhalen wordt echter moeilijk als je pas na een drukke werkdag achter je computer kan gaan zitten of moet wachten tot de kinderen in bed liggen eer je in je cursus in kunt loggen. Daarom hebben wij een app ontwikkeld die je simpelweg altijd en overal bij de hand hebt. Een half uurtje leren tijdens je treinrit van en naar het werk? Geen probleem. Je lunchtijd gebruiken om nog wat leerstof te herhalen? Alles wat je nodig hebt vind je in de app die op je smartphone staat.

Meer weten of gewoon eens even met een trainer sparren?

Vul het contactformulier in of kijk eens even rond bij de trainingen. Bij iedere training vind je onderaan een formulier voor als je eerst nog meer vragen hebt. Tot binnenkort.

Elkaar eens even spreken?