Skip to main content

Old School x New School

Wat is de uitkomst van dit rekensommetje:  Old School x New School?

Old School

Gestart als trainingsplatform voor blended learning. Met zo’n handige app waarmee je anytime, anyplace, anywhere kunt werken aan je ontwikkeling. Het systeem waarbij de nieuwe kennis zodanig wordt geborgd dat we gerust durven te beweren dat onze methode bij 100% input zorgt voor 100% output.

New School

De wereld draait echter door. Ontwikkelingen als LevenLangLeren, Human Resource Development, Duurzaam Werkgeverschap en Vitale Organisaties zijn een blijvertje en vragen om een nieuwe aanpak. Maar die nieuwe aanpak vereist nogal wat van deelnemers. Hoe goed ons didactische systeem ook is, als een deelnemer wel start met een training, maar deze niet afmaakt, dan komen zelfs wij niet tot die 100%.

Nieuwe Formule

We zijn daarom met een nieuwe formule gekomen. Old School x New School. Het resultaat daarvan? E-ZY Learning. E-ZY Learning is precies waar de naam voor staat: gemak, rust, vertrouwen als het gaat om het leren van nieuwe dingen en ontwikkeling. Van professionals, mensen en organisaties .

De vaste formulevariabelen

Bij onze succesformule werken we altijd met een aantal vaste waarden. Die gelden als kritieke succesfactor. Zo zorgen we ervoor dat als een deelnemer wil starten, ook direct kan starten.

  • Altijd (24/7/365) starten en hoeft niet te wachten "op een vol klasje"
  • Altijd de beschikking over een personal trainer
  • Altijd, overal en wanneer je maar wilt leren op jouw gewenste device
  • Altijd inzicht in de voortgang en resultaten van de training
  • Altijd maatwerktrainingen mogelijk voor specifieke ontwikkelgebieden
  • Altijd gebaseerd op het wetenschappelijk bewezen didactische systeem

Start hier...