Skip to main content

stap voor

Wat is het STAP-budget?

STAP staat voor 'Stimulatie Arbeidsmarkt Positie'. Het STAP-budget is een overheidssubsidie om de positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Tegen een ruime vergoeding van maximaal € 1.000, kan een training gevolgd worden om kennis uit te breiden, persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en vooral de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. 

Het doel van de Subsidieregeling STAP-budget is op grond van artikel 3 om personen, die een band hebben met de Nederlandse arbeidsmarkt, met financiële ondersteuning in staat te stellen om scholing te volgen, gericht op versterking van hun arbeidsmarktpositie.

STAP via E-ZY

Ons advies is om jouw training volgens onze methodiek te ontwikkelen. Hierdoor zijn cursisten flexibel in de leermomenten, kun je vertrouwen op het grootste kennis rendement. Daarnaast bied je de cursist een stukje persoonlijke begeleiding aan. 

Maak jouw training STAP-klaar

Profiteer van de voordelen dat het STAP-budget voor jouw training kan betekenen. Heb jij een training die gericht is op versterking van de cursist op zijn of haar arbeidsmarktpositie? Overweeg dan om deze aan te bieden via het E-ZY Learning platform en methode, om zo nog meer rendement uit jouw training te halen.
Een basisvoorwaarde is onder andere dat de cursist ouder is dan 18 jaar, een band heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt en nog niet de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt hebt.

Hoe nu verder?

Meldt je aan als 'succestrainer' en beoordeel en test zelf vrijblijvend of onze oplossing voor jou gaat werken. 

Wil je persoonlijk geïnformeerd worden?

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je meer informatie nodig hebt om de juiste keuze te gaan maken. 
Wij nemen graag telefonisch contact met je op om de mogelijkheden goed uit te leggen.
Geheel vrijblijvend natuurlijk. Vul je naam, e-mailadres en nummer in en wij bellen je zo snel mogelijk.

Vergeet niet je naam in te vullen.
Controleer je e-mailadres.
Vergeet niet je telefoonnummer in te vullen, zodat we je rechtstreeks kunnen bereiken.
Controle mislukt.