hapklaar

Leren met E-ZY is easy, zeggen we. En dat is het ook. Namelijk op de achtergrond lopen ongemerkt allerlei processen om dit leren voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Want wat maakt de training zo goed te volgen? Dat is het wetenschappelijk bewezen didactische model.

En dat merk je.

In 5 stappen

 1. Je start de training op het punt waar je eerder was gebleven. Je kunt op ieder moment weer de training hervatten om verder te oefenen.

 2. Je klikt bij iedere vraag de optie aan waarvan jij denkt dat het de juiste is. Klopt het antwoord? Dan komt dezelfde vraag later nog eens terug. De antwoorden zijn geshuffled. Je zoekt nogmaals naar het juiste antwoord en je bent daardoor de stof aan het herhalen. Maak je een fout, dan krijg je informatie over het goede antwoord. Ook hier keert de vraag later weer terug. Pas wanneer je een vraag meerdere keren goed hebt beantwoord, kun je deze pas écht afstrepen.

 3. Iedere training bestaat uit 3 voor jou relevante leerdoelen. Elk leerdoel behandelt in kleinere leerstapjes alles wat je hierover moet weten. Heb je een leerdoel afgerond, dan kun je direct verder, of je maakt eerst even een ommetje. Wat jou het beste uitkomt.

 4. Je plant een persoonlijk gesprek met de trainer in. De trainer kan zien welke stof je beheerst en waar je nog iets meer moeite mee hebt. Daar hebben jullie het over.

 5. Alle vragen goed beantwoord en de training afgerond? Super! De training blijft voor je beschikbaar om later nog eens door te nemen.

Wist je dat...?

...de helft van de deelnemers aan een training deze niet eens afrondt wanneer er geen trainer aanwezig is?

Dat is waarom er aan iedere training van E-ZY Learning een trainer verbonden is. Zodat jij het einde van de training wel kunt bereiken.

De succesformule

Leren is herhalen, dat hebben vele onderzoeken laten zien. Omdat dit herhalen vaak achterwege wordt gelaten, weet je na verloop van tijd nog maar heel weinig van de training die je hebt gevolgd of de stof die je hebt geleerd. Niet bij E-ZY Learning. Deze methode zorgt ervoor dat de stof doorkomt en deze blijft onthouden. Dit lukt door 6 kernpunten.

Kleine regelmatige stapjes

Je beklimt een berg nooit in één keer. Dat doe je stap voor stap. En leren zou je op precies dezelfde manier moeten doen. Door de stof in kleine hoeveelheden door te werken, onthoud je het beter. Daar helpt de app je bij.

Duidelijke leerdoelen

Iedere training heeft 3 leerdoelen. Ieder leerdoel is onderverdeeld in 10 stappen. De doelen en stappen staan vooraf vast. Wanneer je begint met leren, weet je dus precies waar je naartoe werkt.

Gemixte lesvormen

Leren door alleen te lezen? Dat wordt snel saai. Je leert het beste als er balans is in de afwisseling van lezen, herhalen, oefenen en contact met trainer. Precies zoals je in onze lesstof terug zult vinden. Dit heet ook wel ‘blended learning’.

Leren is herhalen

Je herhaalt de stof in de app door vragen hierover te beantwoorden. Heb je een vraag goed beantwoord? Uitstekend. Alleen daarmee ben je er nog niet. De vraag komt nog een aantal keer terug, totdat de app zeker weet dat je de stof beheerst. Zo blijf je de lesstof ook daadwerkelijk onthouden.

Persoonlijke begeleiding

Zelfstudie kan fijn zijn, maar dan moet je wel zelf alle motivatie opbrengen om hiermee te beginnen. Bovendien kan je nergens terecht met vragen. Bij E-ZY Learning sta je er niet alleen voor want iedere training van E-ZY Learning is voorzien van een privétrainer die jou traint en begeleidt.

Heldere opbouw

Leren lukt alleen wanneer er een heldere opbouw zit in de stof. Eerst moet je snappen wat de basis inhoudt, dan hoe de vork in de steel zit voor je de diepte in kunt gaan. E-ZY Learning houdt de stof behapbaar door deze opbouw in al onze trainingen toe te passen.

Tip van de specialist

Wat werkt beter dan zelfstudie? Samen leren. Je krijgt bij E-ZY Learning niet alleen ondersteuning van een persoonlijke trainer, maar de app kent ook een duelmodus. Hiermee trek je ten strijde tegen bijvoorbeeld je collega’s. En daar wil je natuurlijk niet voor onderdoen!

Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden

We kunnen uitgebreid vertellen waarom onze trainingen het verschil maken. Dat we niet alleen ervoor zorgen dat je de training afmaakt, maar ook dat je de stof ook nog eens langer onthoudt. Maar we laten je het liever gewoon zien. Bekijk hier hoe de app eruitziet:

Succesverhalen

Alle afgeronde trainingen zijn wat ons betreft succesverhalen. Deze delen we dan ook graag!

 • Cursist communicatie training

  "Het herhalen van de lesstof gaat eigenlijk bijna onopgemerkt top."

 • Cursist zorg training

  "Mooie manier om te starten en de trainer pas te krijgen als je de lesstof zelf al hebt kunnen bekijken."

 • Cursist Vitaliteitstraining

  "De trainer heeft veel indruk op me gemaakt. De lesstof zag er erg professioneel uit en was altijd op mijn smartphone beschikbaar."

  Jouw mogelijkheden

  E-ZY Learning heeft tal van trainingen voor veel verschillende doelen. Of jij je nu wilt ontwikkelen als mens, als collega, als gesprekspartner, als leider of als (mantel)zorger: de juiste training is slechts een paar kliks van je vandaan. Iedere training is voorzien van:

  checkmark round icon 18 Onbeperkt toegang tot de training in de E-ZY Learning app. Nu én in de toekomst.

  checkmark round icon 18 Alle lesstof die je nodig hebt om de training af te ronden, bij elkaar in de app.

  checkmark round icon 18 Een persoonlijke afspraak met de trainer ter ondersteuning.

  Meld je nu aan voor een training

  Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Kijk dan meteen in ons trainingsoverzicht.


  © E-ZY Learning