kind

Is leren voor jou tijdrovend, vervelend en een noodzakelijk kwaad? Dat hoeft niet zo te zijn. Leren kan ook E-ZY op jouw manier. Wanneer het jou uitkomt. Met ondersteuning zodat je niet in je eentje bent. Voel je energiek, borrelend, bruisend. Niet te houden. Niet te stoppen. Niet te ontmoedigen.

Dát is de methode van E-ZY Learning.

Leren met persoonlijke begeleiding

Uit onderzoek blijkt dat jezelf veranderen het aller, aller moeilijkst is. Tegelijkertijd toont onderzoek aan dat werken aan je ontwikkeling het beste gaat wanneer je er niet alleen voor staat. Iedere training van E-ZY Learning wordt daarom ondersteund door een personal trainer die jou coacht, begeleidt en motiveert om de training succesvol af te ronden.

Kies uit onderstaand aanbod je startbaan en bepaal vervolgens jouw persoonlijke aandrijfraket die je naar het luchtruim brengt. Met jouw trainer als persoonlijke luchtverkeersleider.

Jouw mogelijkheden

Easy in je werk:

Inhoudelijke trainingen

Word inhoudelijk beter in je werk. Door verdieping, verrijking en verbreding kun jij je beroep beter uitvoeren en groei je door naar een volgend niveau.

Easy in je vel:

Effectiviteitstrainingen

Met deze trainingen in persoonlijke effectiviteit doe jij je werk effectiever en efficiënter. Het kost je dus minder tijd en moeite zodat je tijd over hebt om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Easy in communicatie:

Communicatietrainingen

Dankzij deze trainingen in communicatie voer je niet alleen beter moeilijke gesprekken, maar kan je ook beter luisteren, jezelf staande houden in of voor een groep en jezelf presenteren.

Easy in aansturing:

Leiderschapstrainingen

Met deze managementtrainingen word jij de leider waar elke organisatie op zit te wachten: kundig, betrokken, invoelend, maar ook in staat om moeilijke beslissingen te nemen en je team betrokken te houden.

Trainingen in (mantel)zorg

Met deze specifieke trainingen maak jij het verschil in de zorg. Of je dat nu doet vanuit je rol als professional of in de rol van (toekomstig) mantelzorger. Met deze trainingen kan jij het beter.

Trainingen online vaardigheden

Met deze gevarieerde serie kom je van alles te weten over de online wereld. Hoe je hier zakendoet, hoe je communiceert, hoe je verschillende tools succesvol inzet: hoe deze nieuwe online wereld werkt.

Succesverhalen

Alle afgeronde trainingen zijn wat ons betreft succesverhalen. Deze delen we dan ook graag!

 • Cursist communicatie training

  "Het herhalen van de lesstof gaat eigenlijk bijna onopgemerkt top."

 • Cursist zorg training

  "Mooie manier om te starten en de trainer pas te krijgen als je de lesstof zelf al hebt kunnen bekijken."

 • Cursist Vitaliteitstraining

  "De trainer heeft veel indruk op me gemaakt. De lesstof zag er erg professioneel uit en was altijd op mijn smartphone beschikbaar."

  Zit de training waar jij naar op zoek bent hier (nog) niet tussen?

  Net als de wereld om ons heen is het aanbod van E-ZY Learning altijd in beweging. Onze trainers zitten niet stil, zij zijn voortdurend bezig om nieuwe trainingen te ontwikkelen. Misschien zelfs de training waar jij behoefte aan hebt. En anders maken we die graag voor jou.

  Neem daarom contact met ons op, dan helpen we je graag verder!

  Meld je nu aan voor een training

  Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Kijk dan meteen in ons trainingsoverzicht.


  © E-ZY Learning