KnowHow2Go: E-ZY Learning - Kijktip voor zondag 14 november

E-ZY Learning geeft wekelijks een kijk- of leestip. Voor iedereen die op een lekker luie zondag toch ook wil werken aan ontwikkeling. De kijktip van deze week sluit verrassend mooi aan op de werking van onze KnowHow2Go app.

E-ZY Learning en Admiral William H. Mc Raven

“Make your bed everymorning.” In de speech die Admiral William H. McRaven voor studenten van de University of Texas in Austin geeft, onderstreept de Commander of the Special Operations het belang van kleine acties. Ook hele kleine, ogenschijnlijk onbelangrijke gewoontes zoals het ’s ochtends opmaken van je bed, hebben grote gevolgen.

Het is een klein stapje die aanzet tot een volgende, een volgende en een volgende. Met dit advies aan studenten laat de Admiral zien dat je daarmee effectiever bent. Je ziet bovendien aan het einde van de werkdag het resultaat van je werkdag terug. En dat is fijn. Dat is motiverend. Dat is hoopvol.

Met de KnowHow2Go app van E-ZY Learning werken we op precies dezelfde manier. We sporen onze deelnemers aan om elke dag een paar kleine stapjes te zetten. We bieden de leerstof in kleine brokjes aan en via de KnowHow2Go app kan je de lesstof in dezelfde kleine brokjes toetsen.

Het didactische model en de logaritmes zorgen ervoor dat je precies voldoende leert. Het zorgt er bovendien voor dat het werken met de KnowHow2Go app makkelijk is te integreren in jouw persoonlijke situatie. Zo werk je bijvoorbeeld ’s avonds tijdens een reclameblok gewoon een paar vragen af. Ben je toch weer een stap dichter bij het afronden van je training.

Je voortgang laat je aan het einde van de werkdag het resultaat van je werkdag terugzien. En dat is fijn. Dat is motiverend. Dat is hoopvol. Wat ook motiverend werkt? Dat je altijd een personal trainer hebt die je stap voor stap begeleid.  

Meer lezen over de KnowHow2Go app van E-ZY Learning? Klik hier.  

Bekijk ook het fragment Admiral William H. Mc Raven op Youtube.

 


© E-ZY Learning