Waarom de methode van E-ZY Learning Pipi Langkous proof is

Hoe een blog over leerkuilen– zeg nou zelf: dat willen we allemaal vermijden – aantoont dat E-ZY Learning volledig Pipi Langkous Proof is. We zetten een 5-tal Pipi regels onder elkaar en geven per regel aan waarom Pipi Langkous prima met de E-ZY Learning methode en de KnowHow2Go app overweg zou kunnen.

Pippi-wijsheid #1: ‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.’

De KnowHow2Go app is zo gebruikersvriendelijk dat – ook al heb je het nooit gedaan – je er prima mee uit de voeten kunt. Ben je toch nog wat onzeker? Dan is er altijd een trainer die je kan helpen met het zetten van de eerste stappen.

Pippi-wijsheid #2: ‘Ik let er niet zo op dat het precies gaat zoals het hoort.’

Dankzij de algoritmes en het didactische model van onze E-ZY Learning methode, hoef je daar ook niet op te letten. Als jij nou maar gewoon aan de slag gaat – het maakt niet uit op welke manier – dan zorgt de KnowHow2Go app er voor dat je altijd goed uitkomt en optimaal rendement uit je training haalt.

Pippi-wijsheid #3: ‘Loop maar door, ergens kom je toch.’

De KnowHow2Go app houdt op de achtergrond bij welke lesstof je al wel en welke je nog niet beheerst. Je moet een vraag minimaal 3x achter elkaar goed hebben beantwoord, wil je deze als ‘onder controle’ worden bestempeld. Jij hoeft dus niet zelf bij te houden wat je al wel kent en waar je nog wat extra oefening nodig hebt. De KnowHow2Go app regelt dat allemaal voor je: en zo kom je niet alleen ergens; je komt op je bestemming aan.

Pippi-wijsheid #4: ‘Als je hart maar warm is en klopt zoals het hoort, dan lijd je geen kou.’

Leren met E-ZY Learning is leren echt makkelijk gemaakt. Omdat je elk gewenst moment, dus echt 24/7/365, kunt starten, maak je optimaal gebruik van jouw momentum. Als jij warmloopt voor een training, dan kan jij direct aan de slag. Zonder wachten tot een starmoment en zonder wachten totdat een klasje vol is.

Pippi-wijsheid #5: ‘Ik weet een school waar ze de hele dag pretles hebben.’

Leren moet niet alleen makkelijk gaan, het moet ook leuk zijn. Heb je even een dipje, of zie je het even niet meer zitten? Met de persoonlijke trainer van E-ZY Learning zie kijk ook snel genoeg het nut, de toegevoegde waarde en dus het plezier en de lol er weer in.

Meer weten over de E-ZY Learning Methode? Klik hier.

Lees eventueel het hele stuk van de Leerkuil.

 

 


© E-ZY Learning